Kort - Mobil

Tæpping med BankAxept-kort


De fleste banker utsteder kontaktløse BankAxept-kort, og nå vil man kunne tæppe med alle BankAxept-kort i markedet.

Kontaktløse BankAxept-kort kan leveres som kombinerte kort med Visa eller MasterCard. Kortene gjør det mulig å tæppe på betalingsterminaler som har åpnet for dette. For beløp opp til 500 kroner kan det betales uten bruk av PIN-kode, men for beløp over 500 kroner må man benytte PIN-kode for å tæppe kortet sitt.

Alle de store terminalleverandørene leverer i dag terminaler som støtter kontaktløse BankAxept-kort, og de fleste brukersteder støtter nå tæpping av BankAxept-kort.

Betaling med mobil er i ferd med å bli en realitet. Banker, mobilprodusenter og 3. parter utvikler og leverer mobile lommebøker i mange markeder allerede.

Mobilbetaling


BankAxept har utviklet en egen tjeneste slik at banker kan utstede mobile BankAxept-kort i mobile lommebøker. BankAxepts hensikt er å forenkle bankenes jobb med å tilrettelegge for mobile betalinger med BankAxept, basert på standarder og gjenbruk av eksisterende systemer.

Designmanual for BankAxept-instrumenter

Designmanualen beskriver krav til varemerket BankAxept på fysiske kort, wearables (passive), applikasjoner (app’er) på mobil, of hvilke krav som gjelder i markedsføringsmateriell og på andre kommunikasjonsflater.

.

Bankportalen

Her kan ansatte i bank få tilgang til ytterligere informasjon fra BankAxept, blant annet:
– Profil-dokumenter
– Regelverk
– Krav og spesifikasjoner
– Kunngjøringer