Trygg, rask og enkel betaling

Spar tid med kontaktløs betaling


Kontaktløse kort lar deg gjennomføre kjøp raskt og enkelt uten å taste PIN-kode ved beløp under 200 kr. Se etter kontaktløssymbolet  på terminalen og utfør enkel betaling ved å føre kortet inntil terminalen – “tæpping”. For kjøp over 200 kr vil du fremdeles bli bedt om å taste PIN-kode.

Kontaktløs betaling benytter en egen overføringsteknologi kalt NFC (Near Field Communication). I betalingsterminaler som ennå ikke støtter NFC kan du benytte chip og PIN-kode som vanlig. I tiden fremover vil alle betalingsterminaler gradvis skiftes ut for å støtte kontaktløse betalinger.

Trygt
Raskt
Enkelt

Enkelt betalt, rett fra konto

Med BankAxept betaler du rett fra bankkontoen din, og gjør opp med en gang. Når du står i kassen foretar vi en sjekk mot banken din for å sikre at PIN-koden er riktig, og at det er dekning på konto. På denne måten betaler du bare med penger du har på konto, og unngår ubehagelige overraskelser i postkassen.

Nettbetaling fra BankAxept


Snart kan du betale rett fra konto, også på nett. Finn noe du liker, godkjenn i appen, og kjøpet er gjennomført. Trygt og enkelt.

Nettbetaling rett fra bankkonto

Med nettbetaling fra BankAxept slipper du taste inn kortnummer når du skal betale. I appen har du også full kontroll over betalingene dine, og kan enkelt starte eller stoppe betaling for abonnement og digitale tjenester.