31. mars 2018

Ta imot betaling med BankAxept på 1-2-3


Slik går du frem:

1. Kontakt en terminalleverandør for å opprette avtale om kjøp eller leie av terminal(er), BankAxept-tjenester og eventuelt andre betalingstjenester.

2. Inngå Innløsningsavtale (obligatorisk) med din bankforbindelse, fordi din bankforbindelse er ansvarlig for de finansielle tjenestene knyttet til betalingstransaksjonene. Din terminalleverandør kan også hjelpe deg med inngåelse av Innløsningsavtale med din bank.

3. Inngå avtale med BankAxept. Du mottar deretter en velkomstmail fra BankAxept, som inneholder informasjon om hvordan du skal gå frem for å tegne avtale med BankAxept. Slik avtaleinngåelse skjer digitalt, via BankAxepts hjemmesider, er svært enkelt og gjort på noen få minutter. I e-posten du mottar fra BankAxept vil du finne en link du kan bruke ved avtaleinngåelse. BankAxepts Brukerstedsservice vil også kunne hjelpe deg om du har spørsmål knyttet til avtaleinngåelsen. Kontaktinformasjon til BankAxepts Brukerstedservice vil du også finne i velkomstmailen.

Klar til bruk: I det øyeblikk du digitalt har signert avtale med BankAxept vil du kunne ta BankAxepts tjenester i bruk, og dine kunder kan betale med BankAxept-kort.