Hopp til hovedinnhold
Logo - til forside
English

BankAxept tilgjengelig i digitale flater

12. mai 2022

BankAxept har utviklet en ny plattform for betaling i digitale flater. Digitale lommebøker kan dermed la kundene betale fra bankkontoen sin ved hjelp av bankenes autentiseringsmetoder eller delegert sterk kundeautentisering

BankAxept har utviklet en ny plattform for betaling i digitale flater. Digitale lommebøker kan dermed la kundene betale fra bankkontoen sin ved hjelp av bankenes autentiseringsmetoder eller delegert sterk kundeautentisering (dSKA). BankAxept og Bits har fått på plass et delegert SKA-program som gir et rammeverk der alle banker kan delegere autentisering til kvalifiserte aktører. Dokumentasjon og API-er er tilgjengelig. Vi sikter på å lansere tjenesten i 2023 med en eller flere digitale lommebøker. Ta gjerne kontakt med oss for å planlegge testingen din.

Løsningen støtter Pass-Through, Stored Value og Staged Digital Wallets. BankAxept og Bits justerer for tiden reglene for å kunne støtte digitale lommebøker i tråd med internasjonale standarder.

Ta kontakt med Jes Rasmussen i BankAxept (jes.rasmussen@bidbax.no) for mer informasjon om planer, dokumentasjon og priser.

Logo

Org nr: 927 611 929

Personvern og vilkår

BankAxept – en del av BankID BankAxept AS

Besøksadresse
Dronning Eufemias gate 11
0150 Oslo

Postadresse
Postboks 9265 Grønland
0134 Oslo

Tjenester
Kortbetaling