Hopp til hovedinnhold
Logo - til forside
English

BankID BankAxept AS eget selskap

15. august 2022

BankID BankAxept AS er nå et eget selskap, utfisjonert fra Vipps den 19. juli i år. Selskapet er heleid av Vipps Holdning AS med de samme eierne som Vipps AS har i dag.

Person betaler for rundstykke og kaffi ved å tæppe på betalingsterminalen

Sammen er BankAxept og BankID ledende innen betaling og ID i Norge. Vi skal innovere raskt og fremtidsrettet for bedrifter og sluttkunder slik at vi kan fortsette å være hele Norges ID- og betalingsløsning i fremtiden. Vi har store ambisjoner om å modernisere både BankAxept og BankID, og jobben er godt i gang med å bygge fremtidens ID- og betalingstjenester. Vi satser i økende grad på å utvikle verdiøkende tjenester som skal komme kunder og samfunnet til gode.

Hva vil dette bety for meg som BankAxept brukersted ?

Det skjer ingen endringer for dere som brukersted, ut over at dere må opprette en ny leverandør i regnskapssystemet deres innen 1. september. Vårt nye organisasjonsnummer er: 927 611 929 og selskapet heter BankID BankAxept AS. Avtalen om bruk av BankAxept-tjenester («Standardavtale om bruk av BankAxept») videreføres i det nye selskapet. Ved betaling av faktura vil kontonummeret være det samme som tidligere.

Vi gleder oss til å fortelle mer om nye tjenester og andre spennende nyheter fremover!

Logo

Org nr: 927 611 929

Personvern og vilkår

BankAxept – en del av BankID BankAxept AS

Besøksadresse
Dronning Eufemias gate 11
0150 Oslo

Postadresse
Postboks 9265 Grønland
0134 Oslo

Tjenester
Kortbetaling