Hopp til hovedinnhold
Logo - til forside
English

Festivaleksplosjon: BankAxept korter ned køene på 80 festivaler

22. juni 2022

I år blir det folksomt på festival. – Vi oppfordrer alle til å tæppe BankAxept-kortet så køene går raskest mulig unna, sier Anne Bergwitz-Larsen, markedsansvarlig for BankAxept.

Portrettbilde av Johannes Øvland og Anne Bergwitz-Larsen

Etter to skrinne musikkår blir det rekordmange festivaler og flere publikummere enn noen gang. Tons of Rock åpner for 80.000 besøkende, dobbelt så mange som sist. Da er det viktigere enn noen gang at køene ved matboder og barer går raskt.

Når du tæpper kortet går det lynkjapt å betale fordi du slipper å sette inn kortet og taste PIN.

– Vi ser at nordmenn har endret vaner veldig raskt gjennom korona. Med denne takten kan det hende vi blir Nordens mest ivrige tæppere allerede i år, sier Bergwitz-Larsen.

I dag tæpper nordmenn kortet nest mest i Norden. I Norge er tæppeandelen 87 prosent, mens danskene ligger på 90 prosent.

Norsk teknologi x 2

Norske Espos leverer terminaler til de fleste større festivalene i Norge. 800 terminaler med integrerte kassepunkter er klare for å turnere på over 80 festivaler i år.

Arrangørene foretrekker norsk kortbetaling med BankAxept, helt klart. Det er derfor naturlig og supert at vi sammen skaper god festivalflyt med raskest mulig køavvikling, sier Johannes Øvland, markedsansvarlig og forretningsutvikler i Espos, og fortsetter:

– Som norsk aktør er vi stolte av å lykkes sammen med BankAxept.

BankAxept er utviklet i Norge som et rimelig alternativ til utenlandske kortsystemer. I dag er BankAxept et betalingsalternativ i over 100.000 butikker i Norge. Åtte av ti betalinger i fysiske butikker skjer som en BankAxept-betaling og det er i underkant av syv millioner BankAxept-kort i norske lommebøker.

Logo

Org nr: 927 611 929

Personvern og vilkår

BankAxept – en del av BankID BankAxept AS

Besøksadresse
Dronning Eufemias gate 11
0150 Oslo

Postadresse
Postboks 9265 Grønland
0134 Oslo

Tjenester
Kortbetaling