Hopp til hovedinnhold
Logo - til forside
English

Nå kan du se dine transaksjoner på Min side

25. april 2023

Kundene våre har talt! Det å få oversikt over transaksjoner har vært etterspurt fra kunder i tilbakemeldingsskjemaer, brukerundersøkelser og samtaler med kundesenter. Derfor får alle BankAxept-kunder en enkel og kostnadsfri oversikt over alle transaksjoner inne på Min side.

Nå kan du se dine transaksjoner dine på Min side

Hva betyr dette for deg?

Nå kan du få en enkel daglig oversikt over transaksjoner som er gjennomført i din butikk fra 2022 og til i går. Transaksjonssiden gir en enkel og brukervennlig oversikt over BankAxept-transaksjoner. Den inkluderer totalantall i en gitt periode, beløp, kontantuttak og transaksjonstype, slik at du ikke trenger å sjekke det i kassa. Oversikten kan også lastes ned i excel-format.

Se dine transaksjoner

Til å begynne med vil oversikten vise aggregerte data per dag (per brukerstedsnummer/bax-nummer), og vi planlegger ut utvide funksjonaliteten med transaksjoner på bunt-nivå og kostnader, som for eksempel gebyrer til bank.

Transaksjonssiden inneholder transaksjoner tilbake til 01.01.2022. Ønsker du tilgang til eldre data enn dette, eller detaljerte transaksjonslister med buntdetaljer, må du bestille det hos banken.

Vi ønsker oss tilbakemeldinger

Vi jobber videre med å forbedre transaksjonssiden og å legge inn ny funksjonalitet. Har du forslag eller ønsker til forbedring, vil vi gjerne at du bruker tilbakemeldingsfunksjonen nederst inne på sidene til å fortelle det til oss. Slik kan vi gjøre sidene enda bedre.

Logo

Org nr: 927 611 929

Personvern og vilkår

BankAxept – en del av BankID BankAxept AS

Besøksadresse
Dronning Eufemias gate 11
0150 Oslo

Postadresse
Postboks 9265 Grønland
0134 Oslo

Tjenester
Kortbetaling