BankAxept endrer avtaler og priser Du må inngå ny avtale for å fortsatt kunne ta betalt med BankAxept

Endring av avtale for BankAxept betaling


Alle brukersteder, eksisterende og nye, må nå etablere en avtale med BankAxept om formidling av betaling. Frem til nå har BankAxepts tjenester vært distribuert via bedriftens bank.

En direkte avtale med BankAxept er nødvendig for at bedriften fortsatt skal kunne benytte seg av BankAxepts tjenester i fremtiden. Du vil også motta informasjon om denne endringen fra banken.

Avtalen erstatter din eksisterende avtale om bruk av BankAxept
Andre avtaler med for eksempel terminalleverandør og innløsere av andre kort, vil ikke påvirkes av denne endringen.
Du vil også beholde ditt eksisterende BAX-nummer.

Les avtalen her: Standardavtale
Les mer om prosedyre for reserveløsning: Prosedyre for reserveløsning

Nye tjenester fra BankAxept

BankAxept utvikler nye tjenester, som kontaktløs teknologi på kort og mobil, betalinger på internett og konto-betalinger gjennom partnere. Dette skal sikre at butikkene har lave kostnader knyttet til betaling med alle metoder kunden ønsker å benytte.

Priser BankAxept

BankAxept tar seg betalt i form av månedsabonnement og transaksjonspriser for hovedtjenestene.

Norges nasjonale betalingssystem

BankAxept er et effektivt betalingssystem og Norge er helt i verdenstoppen i bruk av elektroniske betalinger i butikk. Som en løsning hvor kunden betaler rett fra bankkonto, sørger vi for garanterte daglige oppgjør for din bedrift. Nye handlevaner og økt digitalisering betyr at det oppstår nye behov. BankAxept jobber kontinuerlig med å utvikle nye tjenester som sørger for at din butikk alltid har enkle, sikre og kostnadseffektive betalingsløsninger også i fremtiden.

 

Fakturering BankAxept

BankAxept fakturerer etterskuddsvis pr. måned, og tar kun betalt for de måneder hvor tjenesten har vært i bruk.

BankAxept søker å være digital i vår fakturering, og ønsker at du som kunde benytter autogiro trekk hvor du kan se fakturaen på «min side» i vår portal. Da slipper du fakturagebyr. Vi tilbyr i tillegg distribusjon av faktura via EHF, Digipost eller tilsendt i posten.

Fant du ikke det du lette etter?