Hopp til hovedinnhold
Logo - til forside
English

Nyheter

Nyheter 2023

Nå kan du se dine transaksjoner dine på Min side

Nå kan du se dine transaksjoner på Min side

25. april 2023

Kundene våre har talt! Det å få oversikt over transaksjoner har vært etterspurt fra kunder i tilbakemeldingsskjemaer, brukerundersøkelser og samtaler med kundesenter. Derfor får alle BankAxept-kunder en enkel og kostnadsfri oversikt over alle transaksjoner inne på Min side.

Les mer

Korthandel i Norge 2022

31. januar 2023

Her kan du lese om hvordan handelen normaliserte seg, hvilke bransjer som hadde vekst og om utelivet som fikk sin oppblomstring i løpet av 2022.

Nyheter 2022

Normal julehandel i år. Julepyntet handlegate i Oslo.

Julehandlet som normalt

25. desember 2022

På tross av dårligere råd og større usikkerhet i norsk økonomi, handlet nordmenn som normalt denne julen: – Vi brukte i underkant av 100 milliarder på julehandelen i år, nesten like mye som under normalåret 2019, sier Kjetil Bøe, leder for Betaling i BankID BankAxept.

Julehandel 2022, handletur i kveldinga på Aker Brygge.

Handlevettreglene for å unngå stress i julehandelen

16. desember 2022

Desember er travel i butikkene, og den siste uken før jul er aller travlest. Kom deg ut så fort du kan. Her er de beste tidspunktene for innkjøp av gaver og mat til jul.

Viser handlegate i Oslo i november

Fredag fremdeles toppdagen under Black Week

28. november 2022

Fredag ble Black Week-vinneren i butikkene med 1,2 prosent flere kjøp enn i fjor. Vi handlet varer for 2,4 milliarder denne fredagen, en liten nedgang fra 2021.

Person betaler kontaktløst for kaffi som blir servert av en barista.

Skrur igjen forbruket

3. oktober 2022

Kortomsetningen i september gikk ned cirka 6 prosent sammenlignet med september i fjor. – Med økte levekostnader har folk blitt mer forsiktige med pengebruken, sier Kjetil Bøe, leder for BankAxept.

Person betaler for rundstykke og kaffi ved å tæppe på betalingsterminalen

BankID BankAxept AS eget selskap

15. august 2022

BankID BankAxept AS er nå et eget selskap, utfisjonert fra Vipps den 19. juli i år. Selskapet er heleid av Vipps Holdning AS med de samme eierne som Vipps AS har i dag.

Portrettbilde av Johannes Øvland og Anne Bergwitz-Larsen

Festivaleksplosjon: BankAxept korter ned køene på 80 festivaler

22. juni 2022

I år blir det folksomt på festival. – Vi oppfordrer alle til å tæppe BankAxept-kortet så køene går raskest mulig unna, sier Anne Bergwitz-Larsen, markedsansvarlig for BankAxept.

Portrettbilde av Kjetil Bøe, leder for BankAxept.

Folkefest i lekeland og fornøyelsesparker

5. juni 2022

Lekelykken er stor etter to års pause med tomme fornøyelsesparker. – Mai ble en festmåned uten sidestykke. Suget etter opplevelser har gitt nesten 400 prosent omsetningsvekst for de største fornøyelsesparkene, sier Kjetil Bøe, leder for BankAxept.

BankAxept tilgjengelig i digitale flater

12. mai 2022

BankAxept har utviklet en ny plattform for betaling i digitale flater. Digitale lommebøker kan dermed la kundene betale fra bankkontoen sin ved hjelp av bankenes autentiseringsmetoder eller delegert sterk kundeautentisering