Hopp til hovedinnhold
Logo - til forside
English

Nyheter

Alle nyheter

Viser handlegate i Oslo i november

Fredag fremdeles toppdagen under Black Week

28. november 2022

Fredag ble Black Week-vinneren i butikkene med 1,2 prosent flere kjøp enn i fjor. Vi handlet varer for 2,4 milliarder denne fredagen, en liten nedgang fra 2021.

Slik gikk Black Week i år
Person betaler kontaktløst for kaffi som blir servert av en barista.

Skrur igjen forbruket

3. oktober 2022

Kortomsetningen i september gikk ned cirka 6 prosent sammenlignet med september i fjor. – Med økte levekostnader har folk blitt mer forsiktige med pengebruken, sier Kjetil Bøe, leder for BankAxept.

Person betaler for rundstykke og kaffi ved å tæppe på betalingsterminalen

BankID BankAxept AS eget selskap

15. august 2022

BankID BankAxept AS er nå et eget selskap, utfisjonert fra Vipps den 19. juli i år. Selskapet er heleid av Vipps Holdning AS med de samme eierne som Vipps AS har i dag.

Portrettbilde av Johannes Øvland og Anne Bergwitz-Larsen

Festivaleksplosjon: BankAxept korter ned køene på 80 festivaler

22. juni 2022

I år blir det folksomt på festival. – Vi oppfordrer alle til å tæppe BankAxept-kortet så køene går raskest mulig unna, sier Anne Bergwitz-Larsen, markedsansvarlig for BankAxept.

Portrettbilde av Kjetil Bøe, leder for BankAxept.

Folkefest i lekeland og fornøyelsesparker

5. juni 2022

Lekelykken er stor etter to års pause med tomme fornøyelsesparker. – Mai ble en festmåned uten sidestykke. Suget etter opplevelser har gitt nesten 400 prosent omsetningsvekst for de største fornøyelsesparkene, sier Kjetil Bøe, leder for BankAxept.

BankAxept tilgjengelig i digitale flater

12. mai 2022

BankAxept har utviklet en ny plattform for betaling i digitale flater. Digitale lommebøker kan dermed la kundene betale fra bankkontoen sin ved hjelp av bankenes autentiseringsmetoder eller delegert sterk kundeautentisering