Hopp til hovedinnhold

Partnere

Sammen med partnerne våre skaper vi trygge, rimelige og knirkefrie kortbetalinger i norske butikker over hele Norge. Da blir det god butikk for din butikk!

""

Trenger du hjelp til å komme i gang med å ta betalt?

Har du behov for betalingsterminal, kassesystem og tilhørende oppsett? Våre partnere har en bred varehylle og er eksperter på området. Lær mer om dem nedenfor!

Betala

Betala er en norskutviklet mobil betalingsløsning som har både kasse og betalingsterminal i samme enhet. Smart, ikke sant? Systemet er fleksibelt slik at du enkelt kan bygge en løsning som dekker dine behov. Betala leveres av IT- og teknologiselskapet Advania.

Verifone

I Verifone har vi mer enn 40 års erfaring i å levere sikre og innovative betalingsløsninger på tvers av kanaler - til alt fra store kjeder til små enkeltstående butikker, i alle bransjer. Vi er her for å gi deg muligheten til å skape unike kundeopplevelser som konverterer til salg og lojalitet.

Kontroll Elektro

Kontroll Elektro AS er en av de største forhandlerne av betalingsterminaler i Norge. Vi har levert betalingsterminaler og kassasystemer i snart 25 år. Kontroll Elektro AS tilbyr mye mer enn bare et produkt du kan ta, se og føle. Vi hjelper til med å finne den perfekte løsningen for hvert enkelt brukersted.