Hopp til hovedinnhold

Nå kan du se dine transaksjoner på Min side

""

Kundene våre har talt! Det å få oversikt over transaksjoner har vært etterspurt fra kunder i tilbakemeldingsskjemaer, brukerundersøkelser og samtaler med kundesenter. Derfor får alle BankAxept-kunder en enkel og kostnadsfri oversikt over alle transaksjoner inne på Min side.

Publisert: 25. april 2023

Hva betyr dette for deg?

Nå kan du få en enkel daglig oversikt over transaksjoner som er gjennomført i din butikk fra 2022 og til i går. Transaksjonssiden gir en enkel og brukervennlig oversikt over BankAxept-transaksjoner. Den inkluderer totalantall i en gitt periode, beløp, kontantuttak og transaksjonstype, slik at du ikke trenger å sjekke det i kassa. Oversikten kan også lastes ned i excel-format.

Se dine transaksjoner

Velg "transaksjoner" på MIn side for å finne tjenesten

Velg "transaksjoner" øverst for å finne tjenesten

Til å begynne med vil oversikten vise aggregerte data per dag (per brukerstedsnummer/bax-nummer), og vi planlegger ut utvide funksjonaliteten med transaksjoner på bunt-nivå og kostnader, som for eksempel gebyrer til bank.

Transaksjonssiden inneholder transaksjoner tilbake til 01.01.2022. Ønsker du tilgang til eldre data enn dette, eller detaljerte transaksjonslister med buntdetaljer, må du bestille det hos banken.

Vi ønsker oss tilbakemeldinger

Vi jobber videre med å forbedre transaksjonssiden og å legge inn ny funksjonalitet. Har du forslag eller ønsker til forbedring, vil vi gjerne at du bruker tilbakemeldingsfunksjonen nederst inne på sidene til å fortelle det til oss. Slik kan vi gjøre sidene enda bedre.