Hopp til hovedinnhold
BankAxept Logo

Betal med Trumf Pay og spar 4% Trumf-bonus i hele oktober

Nå lanserer vi BankAxept i Trumf Pay. Det betyr at du kan betale med BankAxept-kortet ditt i Trumf-appen – og spare ekstra bonus.

Publisert: 28. august 2024

Nå kan du legge inn bankkortet ditt med BankAxept og betale med det i Trumf Pay, slik at du kan la lommeboka ligge hjemme når du skal handle dagligvarer! Det blir også enklere å spare Trumf-bonus når du betaler med mobilen.

Du kan bruke Trumf Pay i alle betjente og selvbetjente kasser hos KIWI, MENY, Joker, SPAR, Jacob’s, Nærbutikken og CC Mat. Ut året sparer du 1 % ekstra Trumf-bonus hver gang du betaler med Trumf-appen. For å hjelpe til, slår vi i BankAxept på stortromma og sponser ytterligere 2 % ekstra bonus i oktober. Samlet vil bonusen være 4 % ved betaling gjennom Trumf Pay denne måneden.

BankAxept er stolte over å være en del av denne utviklingen. Med BankAxept i Trumf-appen blir betalinger enklere for deg som kunde, samtidig som det forblir billig og enkelt for butikkene. BankAxept skal fortsette å være butikkens foretrukne og rimeligste betalingsnettverk, uavhengig av hvordan kundene ønsker å betale.

BankAxept blir tilgjengelig i flere digitale flater

Tidligere har BankAxept har bare vært til stede med fysiske plastkort for betaling på fysiske betalingsterminaler, og det har tidligere ikke vært mulig å bruke på nett eller i apper. Nå endrer dette seg. Før sommeren lanserte vi BankAxept i Apple Pay med 10 banker, slik at at kundene i disse bankene kan betale med BankAxept ved å tæppe med mobilen. Nå lanserer vi også muligheten for å betale med Trumf-appen.

Enkelt å komme i gang og bruke

  • Aktiver Trumf Pay i Trumf-appen ved å legge inn kontoen som du har ditt bankkort med BankAxept tilknyttet. Du bekrefter med BankID.
  • En digital versjon av bankkortet ditt med BankAxept legges da inn i Trumf, klar for betaling.
  • I butikken åpner du Trumf-appen og skanner din QR-kode i betjent eller selvbetjent kasse.
  • Du godkjenner betalingen direkte i Trumf-appen med FaceID, fingeravtrykk eller PIN.
  • Les mer om hvordan du bruker Trumf Pay her.

De fleste bankene er med fra start
BankAxept i Trumf Pay blir lansert med de fleste norske bankene fra start av. Er du kunde hos en av de følgende bankene kan du bruke tjenesten med en gang:

• DNB (inkludert Sbanken)
• Sparebank 1 – se hvilke banker som er del av Sparebank 1
• Bankene i Eika Gruppen – se hvilke banker som er del av Eika Gruppen
• OBOS-banken

Flere banker vil komme ut over høsten. Ta kontakt med banken din hvis den ikke er på listen.

BankAxept eBetaling i godkjente lommebøker

Tjenesten som gjør betaling direkte i Trumf-appen mulig kalles BankAxept eBetaling. eBetalingsløsningen innebærer at godkjente ID- og lommebokleverandører kan oppbevare et digitalt BankAxept-kort (token) som kan brukes til betaling direkte fra lommeboka på mobiltelefonen. For å gjøre kundeopplevelsen god, benytter Trumf en godkjent autentiseringsløsning der FaceID, fingeravtrykk eller PIN i appen brukes for å bekrefte betalinger.

Aera Payment & Identification AS er første godkjente ID- og lommebokleverandør, og står sammen med BankAxept bak den nye Trumf Pay-tjenesten. BankAxept jobber nå med å få flere leverandører godkjent, så vi kan tilby gode og kostnadseffektive løsninger til butikker og kunder.