Did you receive a letter about BankAxept’s new terms and conditions?
Sign up here

Til informasjon
Merking
Månedsrapport

Kortbruk vokste med 4,7 prosent i september 2017

Stadig mer av småhandelen med BankAxept 

23.10.2017
Pressemelding

Kontaktløse BankAxept-kort kommer for fullt i løpet av året

Det er i ferd med å skje et skifte i bruken av betalingsløsninger, spesielt når det gjelder å ta i bruk kontaktløse betalingskort. Kontaktløse BankAxept-kort rulles nå ut i stort tempo av landets banker.

16.08.2017
Til informasjon

Avvikling av PCI 1.x terminaler

Bits AS har i brev av 31. januar 2017 og 8. juli 2014 satt som krav at betjente terminaler som har gammel sikkerhetsgodkjenning (1.X) fra Payment Card Industry (PCI) må byttes ut innen 31. desember 2017.

05.07.2017

The Fintech Brief er et ukentlig, internasjonalt, nøye kuratert utvalg av godt innhold fra fintech-verden, brakt til deg av BankAxept. Vi følger nøye med på utviklingen i hele fintech-industrien, for å forsikre oss om at vi holder oss oppdatert så vel som det er en tjeneste til våre eiere og kunder.

November 15
THE READING LIST

10 FINTECH STORIES PEOPLE ARE TALKING ABOUT

Here 10 stories that fintech insiders are talking about this week. Bloomberg, CB Insights, The Economist and others contribute.

November 07
POLITICS AND LAW

THE SECRET BATTLE FOR OPEN BANKING

In less than three months, banking will become exciting. The question is: is Open Banking a good idea? The gloves are off.

November 07
THE READING LIST

DID YOU MISS THESE 10 GREAT TECH STORIES?

10 great articles about tech that have people talking this week, from sources like Scientific American, New Yorker, The Information and Technology Review and others.

Morgendagens teknologiske utfordringer

Nordic Finance Innovation er et uavhenging nordisk kompetansenettverk for inspirasjon, innovasjon og læring initiert av BankAxept og Knowit sammen med seniorekspertise fra finansverden. NFI har som oppgave å prøve å besvare noen av de vanskeligste spørsmålene finansverden står ovenfor idag.