Hopp til hovedinnhold
Logo - til forside
English

Velkommen til webinar: Hva koster det egentlig å ta betalt?

Onsdag 20. mars kl. 12.00-12.30

Vet du egentlig hva du betaler for? Betalingslandskapet, med alle sin elementer, kan være vanskelig å navigere. Betala og BankAxept har derfor gleden av å invitere deg til en hyggelig kaffeprat, hvor vi ser nærmere på dette - hva koster det egentlig å ta betalt?

Webinaret vil bestå av en faglig del på 20 minutter, etterfulgt av 10 minutter til å besvare spørsmål. Spørsmål stilles gjennom chatten underveis. Du kan også sende inn spørsmål i forkant til elena.husum.holleland@bidbax.no. Alle spørsmål blir anonymisert.

Agenda:

  • Hvorfor bør du vite forskjell på nasjonale og internasjonale kort?
  • Hva betaler du egentlig for?
  • Røde flagg du må være obs på
  • Optimalisering av betalingsløsning for både deg som tar betalt, og for dine kunder. Hva trenger du og hva må du gjøre for å ta betalt?
  • Spørsmål

Dato: Onsdag 20. mars

Tid: Kl. 12.00-12.30

Sted: Lenke til webinaret sendes ut dagen før

Du melder deg på webinaret ved å fylle inn skjema under.

Om Betala:

Betala er en norskutviklet betalingsløsning med terminal og kasse i én og samme enhet. Systemet er enkelt å lære seg og er som skapt for festivaler, arrangementer og omreisende virksomheter - store som små. Betala leveres av IT- og teknologiselskapet Advania. Les mer om Betala her.

Om BankAxept:

BankAxept er det nasjonale betalingskortet i Norge. Hele 8 av 10 korttransaksjoner i fysisk butikk gjennomføres med nettopp BankAxept. Med BankAxept godkjennes betalingen i sanntid ved bruk av chip og tæpping. BankAxept er en del av BankID BankAxept AS som leverer markedsledende tjenester innen digital identifisering/signering og kortbetaling. Les mer om BankAxept her.

Logo

Org nr: 927 611 929

Personvern og vilkår

BankAxept – en del av BankID BankAxept AS

Besøksadresse
Dronning Eufemias gate 11
0150 Oslo

Postadresse
Postboks 9265 Grønland
0134 Oslo

Tjenester
Kortbetaling