Hopp til hovedinnhold
Logo - til forside
English

Kontaktløst på Flytoget

28. mars 2023

Flytoget frakter nærmere 7 millioner passasjerer til og fra Gardermoen hvert år. Stadig flere av dem betaler kontaktløst med BankAxept.

En gruppe står utenfor flytoget

I mer enn 20 år har Flytoget fraktet reisende til og fra Gardermoen, med høy frekvens og god regularitet. Selv om reisetid og hyppighet er den samme som da, har det vært en stor utvikling i hvordan billetter blir kjøpt og betalt i løpet av denne tiden.

Med stadig flere kontaktløse betalinger har nå BankAxept tatt en stadig større andel av betaling for reiser med Flytoget.

BankAxept brukes nesten daglig av alle nordmenn, og innføring av kontaktløs BankAxept-betaling for billettene betyr lavere kostnader for oss, sier Heidi Lund Hansen, distribusjonssjef i Flytoget.

Dessuten opplever vi at BankAxept er åpne, ryddige og transparente. Det er viktig for oss når vi bygger partnerskap - og ikke det klassiske kunde/leverandør-forholdet.

Hansen i Flytoget trekker spesielt frem at det som kunde hos BankAxept er enkelt å se hvordan prisene settes, og hva de betaler for.

Her er BankAxept klart best i klassen. Vi som selskap er opptatt av å følge hver eneste krone og da er det viktig at man enkelt forstår hva som trekkes av avgifter og hvorfor, fra hver transaksjon.

Med rundt 7 millioner transaksjoner i året er ikke Flytoget en stor kunde i internasjonal sammenheng, men de store kortselskapene har likevel merket seg at det er en nasjonal aktør som tar andeler i et marked der kortselskapene vanligvis er alene.

Norske aktører har stor glede av at det finnes et norsk betalingssystem som BankAxept - som kan gi de internasjonale aktørene konkurranse. Norske kunder har nok likevel fremdeles litt for liten bevissthet om hvordan de betaler. Her har vi mye å gå på, sier Hansen.

Kom i gang med BankAxept

Vil du ta betalt med BankAxept? Mer enn 8 av 10 kjøp i fysisk butikk er med BankAxept. Alt du trenger er en betalingsterminal og en avtale med banken din og oss.

Les mer
Logo

Org nr: 927 611 929

Personvern og vilkår

BankAxept – en del av BankID BankAxept AS

Besøksadresse
Dronning Eufemias gate 11
0150 Oslo

Postadresse
Postboks 9265 Grønland
0134 Oslo

Tjenester
Kortbetaling