Velkommen til bedriftssiden
Enkelt betalt, rett fra konto

Se video om ny avtale med BankAxept

Du må inngå ny avtale med BankAxept for å kunne ta betalt med BankAxept

 

Raskere betaling med kontaktløse kort


Med nye kontaktløse kort trenger ikke brukeren oppgi PIN-kode på beløp under 200 kr. Kjøpet skjer i det kortet berører betalingsterminalen og et «biip» bekrefter at betalingen er godkjent. Kontaktløs betaling benytter en egen overføringsteknologi kalt NFC (Near Field Communication), som kommuniserer trådløst mellom kortet og betalingsterminalen ved hjelp av radiosignaler. De nye kontaktløse kortene inneholder den samme funksjonaliteten som de tradisjonelle kortene, og ved større kjøp bekreftes kjøpet med PIN-kode på samme måte som tidligere.

 

 

Betal uten PIN-kode for beløp under 200 kroner
Raskere betaling
NFC teknologi sikrer trygg betaling

Nå blir det snart enda enklere å ta betalt på internett.

Ny nettbetalingstjeneste


Snart kan norske nettbutikker tilby kundene sine en sikker, friksjonsfri og helhetlig kjøpsopplevelse på internett. Med nettbetaling fra BankAxept trenger ikke kunden bruke bankkortet for å betale; kjøpet godkjennes enkelt med mobilen. Hele kjøpet foregår inne i nettbutikken, og kunden slipper å forholde seg til flere aktører. Ta betalt med et enkelt klikk, med gjentakende betaling som et abonnement, eller med klassisk handlekurv-checkout.

Tjenesten blir tilgjengelig i løpet av 2018.

Ett klikk-betaling
Gjentakende betaling
Appintegrering

Merking av brukersted

BankAxept har produsert ferdig profileringsmateriell som skal benyttes på alle brukersteder som har inngått avtale for å ta seg betalt med BankAxept.

Viktig informasjon til brukersted


Avvikling av PCI 1.x terminaler

Bits AS har i brev av 31. januar 2017 og 8. juli 2014 satt som krav at betjente terminaler som har gammel sikkerhetsgodkjenning (1.X) fra Payment Card Industry (PCI) må byttes ut innen 31. desember 2017. Dette er også et generelt krav i marked (fra VISA mv). Etter dette tidspunkt vil disse terminalene bli stengt for videre bruk med BankAxept.

Bits AS har tett dialog med BankAxept AS, banker og terminalleverandører om denne endringen. Avviklingen omfatter p.t. ca. 20.000 terminaler i det norske markedet.

Ny forskrift for kortordninger

Finansdepartementet fastsatte den 27. juni, 2016, «Forskrift om formidlingsgebyr i kortordninger mv». Den krever at både vi i BankAxept og dere som brukersteder må gjøre noen endringer.

BankAxept tar seg betalt i form av månedsabonnement og transaksjonspriser for hovedtjenestene.